Mbemba hervat maandag training

ZATERDAG, 27 JUNI 2015, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Chancel Mbemba wordt maandag terug verwacht bij Anderlecht na zijn vakantie. Een transfer is nog niet rond, dus traint de Congolees gewoon terug mee. Anderlecht wil 10 miljoen euro voor Mbemba.

Vrijdag waren er gesprekken tussen Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en de makelaar van Mbemba. De club wil nog steeds meewerken aan een transfer, zolang de gevraagde som van 10 miljoen euro gerespecteerd wordt.

Borussia Mönchengladbach bood eerder al 9 miljoen euro cash plus bonussen, maar daar ging paars-wit niet op in. De Duitse club onderzoekt nu of het de gevraagde som eventueel gespreid kan betalen. Mbemba zijn voorkeur gaat nog altijd uit naar de Duitse club.

Atletico 

Indien Mönchengladbach niet tot een akkoord komt met Anderlecht is er ook altijd nog Atletico Madrid. Maar daar moet dan eerst de overgang van Toby Alderweireld naar Tottenham in kannen en kruiken zijn voor het Mbemba kan aantrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.