Hasi: "Suarez is nog niet klaar en dat is logisch"

ZONDAG, 28 JUNI 2015, 19:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bij het uitblijven van grote transfers is het momenteel vooral uitkijken naar de terugkeer van Matias Suarez. Zien we komend seizoen opnieuw de beste Suarez? Besnik Hasi blijft voorzichtig. "Eigenlijk reken ik niet op hem", zo klinkt het. "De voorbije twee jaar speelde hij amper. Er zijn nog teveel vraagtekens."

De voorbije maanden werkte Suarez in Barcelona hard om zijn knie te verstevigen. In mei keerde hij terug naar België. Hij is pijnvrij en heeft weer honger naar de bal. De afgelopen week hervatte hij de trainingen met zijn ploegmaats. De verwachtingen bij de fans zijn hoog gespannen, maar is dit terech? Besnik Hasi blijft alvast voorzichtig.

“Suarez is nog niet klaar, maar dat is normaal", vertelde de coach vanmiddag. "Hij heeft deze week vier trainingen meegedaan. Soms met de groep en soms individueel. We moeten niet te enthousiast zijn. Dit is een begin en we gaan rustig opbouwen. Hopelijk ondervindt hij geen reactie en blijft hij blessurevrij."
 
Hasi weet dus niet wat hij van zijn ex-Gouden Schoen wag verwachten dit seizoen. “Eigenlijk reken ik niet echt op hem. Dat kan ik niet. De laatste twee jaar heeft hij bijna niet gespeeld. Hij had veel blessures, dus ik kan er moeilijk op rekenen dat hij nu terugkomt. Het zou top zijn mocht hij terug zijn niveau halen, maar er zijn veel vraagtekens.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.