Mitrovic en Benfica praten donderdag verder

MAANDAG, 29 JUNI 2015, 07:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Aleksandar Mitrovic hoopt nog steeds naar Benfica te kunnen verhuizen. De Portugese krant Record weet dat beide partijen donderdag opnieuw rond de tafel gaan. Intussen stelt Mitrovic' manager Pini Zahavi duidelijk dat er geen bod is van Chelsea.

De 15 miljoen euro die Anderlecht vraagt voor Mitrovic, is te hoog voor Benfica. Zahavi geeft echter niet op en plant donderdag een nieuw gesprek.

De Israëliër herhaalt intussen het nieuws dat zaterdag in The Telegraph verscheen. Die krant schreef dat Mourinho Mitrovic een interessante speler vindt, maar hem nog niet klaar acht voor Chelsea. Chelsea zal dus geen bod uitbrengen. Dat laatste werd door veel websites echter niet zo duidelijk gelezen. Zahavi zet nu dus even de puntjes op de i: "Chelse heeft geen bod gedaan op Mitrovic. Mourinho heeft een boon voor hem, maar hij is nog niet klaar voor Chelsea."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.