Obradovic officieel voorgesteld

MAANDAG, 29 JUNI 2015, 18:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ivan Obradovic is in de vooravond officieel voorgesteld als nieuwe speler van Anderlecht. De Serviër reageert verheugd op de transfer die hem voor vier seizoen aan paars-wit bindt. "Het feit dat heb getekend bij de beste club van het land, is een hele eer voor mij", aldus Obradovic.

Opgewonden, gemotiveerd en zelfs euforisch
"Het is zonder twijfel één van de mooiste momenten uit mijn carrière. Ik ben erg opgewonden, gemotiveerd en zelfs euforisch, het is een speciaal gevoel. Vanaf het eerste moment zag ik aan alles dat dit een topclub is: zowel aan de organisatie als aan al de mensen die er werken, en ook het trainingscentrum is ongelooflijk. Morgen is een nieuwe start voor mij, ik heb een grote honger om mij te tonen." 

Beste linksback van onze competitie
Herman Van Holsbeeck was trots om de eerste transfer te mogen aankondigen. “Een jaar geleden belde Milan Jovanovic me op. Hij zei dat er bij KV Mechelen een Servische speler rondliep die, indien hij na zijn zware blessure terug fit zou geraken, de beste linksback van onze competitie zou zijn. Daarop hebben we hem intensief gevolgd en hij heeft het profiel dat we willen om onze ploeg te versterken.” 

Na blessure weer op topniveau geraakt
Ook Besnik Hasi was heel tevreden met zijn nieuwe linksachter. “Met zijn voetballende kwaliteiten gaat hij onze linkerflank zeker versterken, maar ook zijn mentaliteit is uitstekend. Hij is Servisch international, dat wil toch iets zeggen. Na zijn blessure heeft hij een zeer goed seizoen gedraaid in Mechelen en is hij weer op topniveau geraakt. Ik wens Ivan alle succes toe."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.