Stade Reims schept duidelijkheid over Gillet

DINSDAG, 30 JUNI 2015, 19:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sinds enkele dagen wordt het druk gespeculeerd over een transfer van Guillaume Gillet naar Stade Reims. In een officieel communiqué geeft de Franse club nu een stand van zaken. "Alle partijen hebben een akkoord, maar Gillet heeft extra bedenktijd gevraagd", zo klinkt het.

"Naar aanleiding van de vele vragen van de meida die onze club krijgt over een transfer van Guillaume Gillet wil Stade Reims klaarheid scheppen", zo begint het persbericht.

"Onze club heeft een akkoord met Anderlecht over de transfersom. Verder hebben we met de manager van Gillet overeenstemming bereikt over de contractvoorwaarde en zijn salaris. Tot slot heeft de speler zich principieel akkoord verklaard tegenover het bestuur en heeft hij zijn woord gegeven aan coach Oliver Guégan."

"Onderweg terug van de onderhandelingen heeft Gillet te kennen gegeven dat hij graag nog extra bedenktijd wil", gaat Reims verder. "De club respecteert deze wens en zal verder geen commentaar geven op eventueel hogere biedingen op de speler."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.