Emond: "Ik weet niets van Anderlecht"

DONDERDAG, 2 JULI 2015, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tekent Renaud Emond een vijfjarig contract bij Anderlecht? Op de trainingsstage met zijn club Waasland-Beveren heeft hij voor het eerst gereageerd op de geruchten. "Ik kan er niets over zeggen omdat ik niets weet", zo klinkt het. "Mijn manager is ermee bezig."

"Ik lees ook alles wat in de kranten verschijnt", aldus Emond in Het Nieuwsblad. "Maar momenteel ben ik in Oisterwijk en bereid ik me met Waasland-Beveren voor op het nieuwe seizoen."

Waasland-trainer Stijn Vreven zou een constructie waarbij Emond tekent bij Anderlecht en wordt uitgeleend aan zijn club zeker zien zitten. "Zolang hij bij ons is, hoop ik dat hij blijft. Komt het toch tot een transfer, dan hoop ik op een uitleenbeurt. Als trainer verlies je niet graag zo'n kwaliteitsvolle speler. Bij een uitleenbeurt winnen alle partijen. Renaud kan dan nog een jaar rijpen in eerste klasse bij een ploeg die vooruit wil."

Het bestuur van Waasland-Beveren zegt intussen nog geen concrete vraag met betrekking tot Emond te hebben ontvangen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.