Hasi: "Flank Obradovic-Kawaya deed het goed"

DONDERDAG, 2 JULI 2015, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks de hitte werkt Anderlecht gisteren een training (om 14 uur) en een oefenwedstrijd af. Na de partij in Oudenaarde gaf Besnik Hasi uitleg over enkele spelers. "De internationals hebben fysiek nog werk voor de boeg", aldus de coach, die Leander Dendoncker nu ook als verdediger ziet.

"De internationals (die pas maandag de training hervat hebben, red.) hebben hard gewerkt, maar hun conditie moet nog aanscherpen. Na enkele dagen zijn ze nog niet klaar en dat kon je zien. Sommigen waren een beetje K.O.", aldus Hasi.

Hasi gaf ook wat uitleg over individuele spelers:

Over Ivan Obradovic en Andy Kawaya: "Obradovic probeerde steeds om de combinatie te zoeken en dat lukte wonderwel met Kawaya, die een goede partij speelde."

Over Chancel Mbemba: "Vanuit de club hebben we beslist om hem niet te laten spelen om het risico op blessures te vermijden zodat dit zijn transfer niet in gevaar brengt."

Over Leander Dendoncker: "Het is goed mogelijk dat hij aan het seizoen begint als centrale verdediger. Dit hangt af van wat met Mbemba gebeurt. Ik weet dat Dendoncker een plaats op het middenveld verkiest, maar hij kan beide aan."

Over Steven Defour: "Defour is goed bezig. Hij heeft hard gewerkt en weet dat deze voorbereiding erg belangrijk is voor hem."

Over Guillaume Gillet: "Ik heb hem gezegd dat ik hem als een rechterflankspeler zie als hij beslist om te blijven. Een type speler als hij heb ik verder niet ter mijn beschikking."

Over Anthony Vanden Borre: "Hij speelde misschien geen al te beste wedstrijd, maar hij doet mee aan de ramadan. Overdag eet en drinkt hij niet."

Over Idrissa Sylla en Aleksandar Mitrovic: "Sylla heeft nog veel wedstrijden nodig en Mitrovic zal tijdens de stage opnieuw voluit meedoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.