Aston Villa wil Praet: bod van tien miljoen in de maak

VRIJDAG, 3 JULI 2015, 07:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tien miljoen euro. Zoveel wil Aston Villa spenderen om Dennis Praet binnen te halen. Volgens de Britse krant The Telegraph staat Praet bovenaan het verlanglijstje van coach Sherwood, en bereidt de Premier League-club een bod voor.

Nadat eerder de interesse van Southampton en Everton in Dennis Praet bekend raakte, meldde de krant The Guardian eerder vandaag dat ook Aston Villa Praet wil. Volgens The Guardian zou de club van Christian Benteke al contact opgenomen hebben met Anderlecht om te polsen naar de voorwaarden voor een transfer van Praet. Nu meent The Telegraph te weten dat Villa een bod van tien miljoen euro voorbereidt.

Aston Villa staat momenteel dicht bij de inkomende transfer van de verdedigende middenvelder Idrissa Gueye (Lille). Coach Tim Sherwood heeft Praet dan weer bovenaan zijn verlanglijstje van aanvallende middenvelders geplaatst. Hij ziet in hem de ideale kandidaat om extra creativiteit aan zijn team toe te voegen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.