Geen Mitrovic en Suarez op open training

VRIJDAG, 3 JULI 2015, 11:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ongeveer 300 supporters zijn naar het Constant Vanden Stock-stadion afgezakt om de open training van deze voormiddag te volgen. Matias Suarez en Aleksandar Mitrovic trainen niet mee. Chancel Mbemba, die dichtbij Atletico Madrid staat, is wel van de partij.

Nu Atletico het licht op groen heeft gezet voor een definitieve verkoop van Toby Alderweireld, lijkt de transfer van Mbemba in een stroomversnelling te komen. Het Nieuwsblad weet dat de Madrilenen al uitzochten dat Mbemba niet valt onder de regeling die bepaalt dat de club maar drie niet-EU-spelers mag opstellen. Door het Akkoord van Cotonou wordt een uitzondering gemaakt voor enkele Afrikaanse landen en Congo is daar één van.

Suarez bleef deze voormiddag in Neerpede om oefeningen te doen met de kinesist. Mitrovic kreeg woensdag een inspuiting in de enkel. Mogelijk heeft zijn afwezigheid daarmee verband. De kans is trouwens klein dat Mitrovic morgen speelt tegen Seraing. "Dat zal nog wat vroeg zijn voor hem. Ook al is hij zonder overgewicht uit vakantie teruggekeerd", vertelt Besnik Hasi in L'Avenir.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.