Hasi: "We missen iemand die goals maakt"

MAANDAG, 6 JULI 2015, 08:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De eerste drie oefenduels stemmen de burger niet meteen hoopvol. Tegen Knokken en Oudenaarde werd moeizaam gewonnen, tegen Seraing zelfs verloren. Besnik Hasi zit met zorgen. "In de zone van de waarheid missen we kwaliteit", zucht Hasi, die beseft dat transfers doen niet altijd zo simpel is.

"We hebben iemand nodig die kan scoren. Zelfs tegen een club uit tweede klasse slagen we er niet in om de defensie open te breken. Met of zonder Aleksandar Mitrovic: dat is voor deze ploeg een groot verschil", aldus de Anderlecht-coach. "Sylla heeft nog een lange weg af te leggen voor hij weer op niveau is."

Hasi mag zich deze zomer nog aan versterking verwachten, maar hij beseft dat transfers afronden sneller gezegd is dan gedaan. "Manager Van Holsbeeck probeert de zaken zo snel mogelijk af te handelen, maar vergeet niet dat we maar in België zijn. We moeten elke euro drie keer opdraaien. Het moet de juiste speler op de juiste moment zijn. Ik kan dus niet verwachten dat wanneer Chancel Mbemba verkocht wordt, zijn vervanger meteen hier staat."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.