"We hebben plan om klaar te zijn voor competitiestart"

MAANDAG, 6 JULI 2015, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vandaag vertrekt Anderlecht op stage naar het Nederlandse Tegelen. Daar zal het hard werken om klaar te zijn voor de competitiestart. Ook voor Matias Suarez wordt het een belangrijke week. "Als aan het einde van de stage alles vlot verlopen is, zitten we met hem op het goede spoor."

Amper een week geleden kwamen de internationals terug uit vakantie. Dat zij nog een stevige weg af te leggen hebben, is logisch. "Deze stage wordt dus zeer belangrijk voor iedereen om beetje bij beetje zijn topvorm terug te vinden", blikt Besnik Hasi vooruit. "We hebben een plan opgesteld om iedereen klaar te krijgen tegen de competitiestart en dat gaan we gewoon volgen."

Ook Suarez moet de komende week vooruitgang boeken. "De voorbije vier dagen sukkelde hij met een kleine blessure, maar hij zal er gewoon bij zijn in Tegelen. Hij zal trainen met de groep en daarnaast ook individuele sessies volgen. Als aan het eind van de stage alles vlot verlopen is, zitten we op het goede spoor", aldus Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.