Anderlecht met 28 spelers op stage

MAANDAG, 6 JULI 2015, 14:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Besnik Hasi is vanochtend met 28 spelers vertrokken naar het Nederlandse Tegelen voor een stage. De gedoodverfde vertrekkers Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic zijn er gewoon bij, net als de jongeren Wout Faes en Dodi Lukebakio.

Van de A-kern ontbreken de geblesseerden Ibrahima Conté (knieën) en Oswal Alvarez (voet), international Andy Najar (met Honduras op de Gold Cup) en verdediger Nathan De Medina. Die maakte tijdens het tussenseizoen officieel de overstap naar de A-kern, maar we zagen hem nog niet in actie tijdens de trainingen en oefenwedstrijden.

Anderlecht-coach Hasi verwacht veel van de komende week: "Het is leuk om een hele week met de groep samen te zijn en alles samen te doen. Ik verwacht veel van deze stage. We gaan de ploeg tactisch en fysiek klaarstomen voor het begin van de competitie."

Selectie:Acheampong, Bastien, Bossin, Colin, Defour, Dendoncker, Deschacht, Lukebakio, Faes, Gillet, Heylen, Kabasele, Kaminski, Kawaya, Leya Iseka, Matthys, Mbemba, Mitrovic, N’Sakala, Nuytinck, Obradovic, Praet, Proto, Roef, Suárez, Sylla, Tielemans, Vanden Borre



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.