Obradovic: "Ik voel mij verrassend goed"

VRIJDAG, 10 JULI 2015, 06:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic is amper bij Anderlecht, maar heeft op korte tijd al indruk gemaakt. Alles wijst er dan ook op dat hij de vaste linksachter zal worden van Besnik Hasi. De Serviër paste zich met gemak aan bij Anderlecht.

"Je moet weten dat ik al vaak van ploeg ben veranderd. Dus ik heb niet veel tijd nodig gehad om mij thuis te voelen", zegt Obradovic met de glimlach. "Ik voel me goed, verrassend goed eigenlijk. Iedereen is zo vriendelijk tegen mij, ik ben hier graag."

De Serviër moet nu welke elke morgen pendelen tussen Mechelen en Brussel, in het spitsuur een druk traject: "Het enige wat mij echt tegensteekt, is het verkeer van Mechelen naar Anderlecht. Ik sta een uur in de file, man. Niet aangenaam. Binnenkort ga ik iets zoeken in Brussel, maar daar heb ik tot nu toe geen tijd voor gehad."

Goede voorbereidingen

Met de voorbereidingen heeft Obradovic niet al te veel problemen: "Bij KV Mechelen waren de eerste weken veel zwaarder. Maar dat is ook heel normaal. Anderlecht strijdt op drie fronten mee. Dat wil ook zeggen dat je je inspanningen goed moet doseren. Voor de rest ligt de nadruk hier veel meer op voetballen. Altijd die bal laten rondgaan. Dat soort voetbal ligt mij echt goed."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.