Leemans: "Debuteren op Anderlecht zou summum zijn"

WOENSDAG, 15 JULI 2015, 07:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Over anderhalve week opent Anderlecht de competitie met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. Bij de Waaslanders speelt sinds deze zomer Glenn Leemans, vorig seizoen een vaste waarde in het U19-elftal dat schitterde in de UEFA Youth League. "Nu is het tijd voor een volgende stap."

"We beleefden echt topmomenten in de Youth League. We hadden een heel goede ploeg en het waren fantastische ervaringen", kijkt Leemans terug. Toch koos de 19-jarige linksachter er na veertien jaar voor om Anderlecht te verlaten. "Het is tijd voor een volgende stap. In de A-kern van een eersteklasser gaat het een stuk sneller dan bij de beloften van Anderlecht. Voetbaltechnisch kan ik mee, maar fysiek moet ik nog vorderingen maken."

Tijdens de voorbereiding kreeg Leemans heel wat speelminuten. Gisteren trok Waasland-Beveren wel een 25-jarige linksachter uit Zweden aan, maar toch hoopt Leemans om tijdens de eerste competitiewedstrijd erbij te zijn. "In het Constant Vanden Stock-stadion debuteren, dat zou het summum zijn. Ik werk hard om dit te bereiken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.