"Suarez was opnieuw El Artista"

ZONDAG, 19 JULI 2015, 20:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De 3-1-overwinning van Anderlecht tegen Lazio Roma laat het beste verhopen met het oog op de competitiestart. La Dernière Heure zag tegen de Italianen een erg sterke Guillaume Gillet en Matias Suarez. "Dit was weer de Suarez van de grote dagen."

Besnik Hasi vertelde onlangs niet veel te verwachten van Suarez. Hij zou zien wat de Argentijn kan en hem alle tijd geven. Maar wat we vanavond zagen, doet het beste verhopen. "Voor het eerst sinds lang zagen we weer de Suarez van de grote avonden", zo schrijft de Franstalige krant op zijn website.

"In 45 minuten werd hij weer 'El Artista' die gevaarlijke acties opzette en de verdediging van de tegenstander tureluurs dribbelde. De Lazio-verdedigers pakten hem geregeld stevig aan. Hij scoorde en gaf een perfecte assist voor Sylla. Nog een bewijs dat Suarez terug is: hij nam (en scoorde) een strafschop hoewel Tielemans was aangeduid om hem te nemen."

"Een excellente Gillet"

Suarez is niet de enige speler die lof krijgt in La Dernière Heure: "Er was een uitstekende prestatie van het middenveld met een excellente Gillet als verdedigende middenvelder. Ook Obradovic wist te overtuigen."



anderlecht-online forum