Anderlecht biedt Boussoufa 2 miljoen per jaar

MAANDAG, 20 JULI 2015, 08:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu de transfers van Mitrovic en Mbemba bijna rond zijn, heeft Anderlecht geld in huis om Mbark Boussoufa te halen. Het Nieuwsblad schrijft dat paars-wit de Marokkaan een jaarsalaris biedt van twee miljoen euro (bruto).

Lokomotiv Moskou is bereid om mee te werken aan een transfer van Boussoufa. De 31-jarige spelverdeler heeft nog een contract voor één seizoen en bovendien wordt binnenkort het aantal buitenlanders in de Russische competitie beperkt. Lokomotiv heeft er momenteel te veel. De Russen vragen drie miljoen euro voor Boussoufa.

Binnen Anderlecht denken sommigen aan Neeskens Kebano in plaats van Boussoufa. De Fransman van Charleroi is echter duurder en biedt minder zekerheid. Bovendien is Besnik Hasi tuk op Boussoufa. Hij zegt het niet met zoveel woorden, maar hij ziet de oud-speler graag terugkeren. "Noem me één speler bij ons die vorig seizoen het verschil maakte met een individuele actie. Zo iemand hebben we niet", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.