Bastia: "Grootste concurrent is Anderlecht"

DINSDAG, 21 JULI 2015, 20:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Pierre-Marie Geronimi, voorzitter van CS Bastia, laat verstaan dat de Corsicaanse club nog steeds in gesprek is met Guillaume Gillet. De voorzitter ziet vooral RSC Anderlecht als grootste concurrent, ook al zou Caen een officieel bod uitgebracht hebben.

Volgens de Franse pers zou Caen een bod uitgebracht hebben van 400.000 euro, al wil paars-wit 500.000 euro op zijn bankrekening zien voor de speler. 

Toch ligt ook nog Bastia op de loer, de club waar Gillet vorig seizoen aan verhuurd werd. "We hebben de optie tot aankoop (500.000 euro) op Gillet niet gelicht omdat we voorzien hadden om tijdens de mercato Boudebouz  te verkopen", aldus Geronimi.

"We hebben gesprekken met de speler maar onze grootste concurrent is in feite zijn eigen club, Anderlecht", besluit de voorzitter. Woensdag komt de speler met zijn manager samen om alle nieuwe elementen te bespreken. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.