Ezekiel: "Ik zit op 60 procent"

DONDERDAG, 23 JULI 2015, 07:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Imoh Ezekiel mocht gisteren op Dender zijn eerste 45 minuten voor paars-wit spelen. Veel potten heeft hij niet gebroken, de Nigeriaan heeft dan ook anderhalve maand geen bal aangeraakt.

"Ik heb anderhalve maand lang geen bal aangeraakt", begint Ezekiel, "Dat was zwaar. Je kan het vergelijken met een drugsverslaafde die moet afkicken. Héél moeilijk."

"Ik zit momenteel aan 60 procent, schat ik. Maar ik ken mijn lichaam. Geef me enkele matchen en ik zal er wel staan", gaat Ezekiel vol vertrouwen verder.

Transfer

Het zijn moeilijke weken geweest voor Ezekiel, het wachten tot zijn transfer rond was. Hij krijgt van Anderlecht dan ook alle tijd om op niveau te komen.

"Ik heb het zelden meegemaakt dat een speler en zijn entourage zo onder druk werden gezet", zegt Van Holsbeeck, duidend op de andere aanbeidingen die er waren voor Ezekiel. "Ik heb dus het grootste respect voor Imoh dat hij toch voor ons heeft gekozen."
Van Holsbeeck bedong ook een aankoopotie van 8 miljoen euro: "Niet onbetaalbaar voor een club als Anderlecht. Of toch niet als we hem daarna aan een ploeg uit de Premier League kunnen door verkopen. Ik weet waarover ik praat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.