Vanden Stock: "Willen nog lang doorgaan met Hasi"

VRIJDAG, 24 JULI 2015, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock is duidelijk, als het van hem afhangt gaat Anderlecht nog lang door met Besnik Hasi. De coach begint nu aan zijn tweede seizoen bij paars-wit als hoofdtrainer.

"Ook al hebben we onze titel vorig seizoen niet kunnen verlengen, toch ben ik heel tevreden over onze trainer", zegt Vanden Stock, "Hasi heeft bewezen dat hij een jonge groep heel goed in de hand kan houden en goed managen. Dat zo veel jonge talenten zijn doorgebroken bij de eerste ploeg, is in grote mate zijn verdienste. Hasi is ook een trainer die op tactisch vlak heel sterk is. Velen onthouden dat we vorig seizoen geen prijs gepakt hebben, maar we waren er wel dichtbij, in de competitie én in de beker. Bovendien hebben we een schitterend parcours afgelegd in de Champions League en hebben we Europees overwinterd."

"Ik hoop dat Besnik op dat elan kan doorgaan en dat hij nog heel lang bij ons mag blijven. We kennen hem heel goed en hij kent de club door en door. Dat is een ongelooflijk voordeel", besluit de voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.