Van Holsbeeck pareert kritiek op vakantie

VRIJDAG, 24 JULI 2015, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Net als ieder jaar vertoefde Herman Van Holsbeeck begin juli twee weken in Spanje. Vakantie met zijn familie. Veel fans begrijpen niet dat hij midden in de transferperiode vakantie neemt en op sociale media sparen ze hun kritiek niet. Van Holsbeeck reageert.

"Bestaat er in de voetballerij een goed moment om op vakantie te gaan?", begint de Anderlecht-manager in Het Laatste Nieuws. "Ik heb geen andere optie. Ik zat in de zon op mijn terras ja, maar ik was constant met het werk bezig. Eigenlijk heb ik gewoon mijn bureau naar Spanje verplaatst. Weet je wat ik op vakantie gedaan heb? Voor 30 miljoen aan spelers verkocht voor deze club."

Een ander punt van kritiek op Van Holsbeeck is dat hij steevast teruggrijpt naar bekende namen. Ezekiel kwam al en ook Boussoufa wordt nadrukkelijk genoemd. "Ik begrijp deze kritiek, maar de transfers van Mbokani en Jovanovic legden ons geen windeieren. Anderzijds haalden we recent ook Mitrovic en Najar, toch geen gevestigde namen. Daar hebben we onze nek voor uitgestoken."

Nog een derde ding dat we vaak horen: Anderlecht is te afhankelijk van makelaars en vooral Mogi Bayat krijgt te veel macht. "Zonder Bayat en Ezekiels makelaar Michel Sagesse zat Ezekiel hier niet. Dus ook die kritiek vind ik overroepen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.