Van Holsbeeck: "Anthony moet oppassen"

VRIJDAG, 24 JULI 2015, 18:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck had het eerder al over Steven Defour. Maar ook Anthony Vanden Borre kwam ter sprake. Die zou het niet zo geweldig doen tijdens de voorbereidingen.

"Ik vang ook zaken op", reageert de manager op de minder postitieve geluiden die te horen zijn over Vanden Borre. "Ik kan alleen maar zeggen....Tegenover Anthony Vanden Borre kan ik mij, denk ik, permitteren om te zeggen wat ik écht denk. En dat is: hij moet oppassen. Hij moet verschrikkelijk hard oppassen. Of hij gaat terug naar de positie van waaruit hij gekomen is. En hij zat diep toen."

"Ik wil jonge mensen kansen geven als ze in de shit zitten", gaat Van Holsbeeck verder, "Een eerste, een tweede. Maar als hij nu nog eens hervalt in zijn oude gewoontes, dan is het gedaan. Definitief. Ik richt mij hier tot Anthony: stel al de mensen die je geholpen hebben een nieuwe kans te geven niet teleur."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.