Geen enkele fitte spits

VRIJDAG, 31 JULI 2015, 18:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi beschikt momenteel over vier spitsen, maar geen enkele is écht fit. Opmerkelijk dat Hasi maar over vier spitsen sprak, en niet vijf. Het ziet ernaar uit dat Aaron Leya Iseka zich terug zal moeten opwerken.

"Sylla en Suarez konden donderdag niet trainen, maar hebben vandaag wel meegetraind", begint Hasi, "Ezekiel heeft nog een serieuze fysieke achterstand, net als Okaka. Maar Ezekiel staat wel al verder dan Okaka."

Stefono Okaka zagen we nochtans vlot scoren op training: "Maar dat was in matchen van vier minuten telkens. Kijk, we hadden één spits die veel scoorde, maar die is vertrokken. Okaka was het profiel dat we zochten om hem te vervangen. Zijn cijfers zeggen niet dat hij een veelscorer is, maar dat moeten we nog ontdekken. Ik wou hem er echt bij", legt de coach uit.

Matias Suarez

Matias Suarez blijft nog altijd een vraagteken: "Het was niet de bedoeling dat hij vorige week negentig minuten zou spelen. Maar hij is een speler die altijd de bal wil. Kijk maar naar de goal van Youri. Hij krijgt de bal van Mati, die aan de rand van de zestien het overzicht bewaarde. Veel spelers zouden daar getrapt hebben. Mati had wel een reactie achteraf, dat is het negatieve, maar hij kan beginnen", aldus nog Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.