Hasi: "Liever dat ze wachten maar kwaliteit nemen"

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2015, 14:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Braziliaan Toloi is volgens de kranten de eerste keuze om de nieuwe centrale verdediger van Anderlecht te worden. Het beloven echter moeilijke onderhandelingen te worden. Maar er is hoop: Sao Paulo kan het geld goed gebruiken en Toloi zelf wil graag komen.

Sao Paulo vraagt momenteel zes miljoen euro voor Toloi. Slechts een kwart van dat bedrag is voor hen. Een ander kwart gaat naar Toloi's ex-club Goias en de helft is voor een investeringsmaatschappij. Een bod van vier miljoen euro van Olympiakos werd al afgewezen. Maar Sao Paulo zit in financiële problemen en kan het geld dus goed gebruiken.

De vraag is nu hoe ver Anderlecht moet gaan om de Brazilianen te laten toehappen. Anderlecht heeft alvast een Belgische toponderhandelaar naar Brazilië gestuurd.

Besnik Hasi kijkt intussen vol verwachting uit naar zijn nieuwe verdediger. In tegenstelling tot enkele maanden en weken geleden zet hij echter geen druk. "Ik heb liever dat het wat langer duurt, maar dat ze een goede nemen dan dat ze snel snel voor een twijfelgeval gaan", aldus de coach. "Met Leander Dendoncker en Michaël Heylen heb ik enkele tijdelijke oplossingen."
 



anderlecht-online forum