Manager Najar komt naar België: "Heb veel aanbiedingen"

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2015, 14:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Als er de komende weken nog een basisspeler vertrekt, zou niet eerder Andy Najar dan Dennis Praet kunnen zijn. Najars manager Chris Megaloudis reist dinsdag naar Europa om te praten over de toekomst van Najar en hij schermt met aanbiedingen uit heel wat landen.

Volgens Megaloudis hebben clubs uit Rusland, Duitsland, Spanje en Engeland zich gemeld voor Najar. "Woensdag zal ik erover praten met Andy", zegt Megaloudis. "We hebben nog een maand om te beslissen. Het financiële is het niet belangrijkste. Andy moet een stap hogerop kunnen zetten en bij een club als Anderlecht terechtkomen waar hij zich goed voelt."

Een droomcompetite heeft Najar al wel: "Andy droomt ervan om in de Premier League te spelen, net als zijn vrienden Mitrovic en Mbemba."

Belgisch paspoort

Toch is het lang niet zeker dat Najar vertrekt. Anderlecht heeft immers een sterke troef: over enkele maanden kan Najar een Belgisch paspoort aanvragen. "Dan openen zich heel wat deuren", weet Megaloudis. "Dan kan hij zonder problemen aan de slag in Engeland, Spanje of Italië."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.