Okaka: "Ik wil meer scoren"

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2015, 15:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Stefano Okaka heeft Anderlecht zijn huiswerk vooraan klaar. De spits draagt echter wel enige twijfel met zich mee: hij is geen goalgetter zoals Aleksandar Mitrovic. Okaka beseft dit. "De voorbije jaren vond ik niet zo vlot de weg naar doel, maar ik wil zo vaak mogelijk scoren voor Anderlecht."

Het voorbije anderhalf jaar was Okaka basisspeler bij Sampdoria, een subtopper in de Italiaanse Serie A. Is het dan geen opmerkelijke stap om naar België te komen? "Ik had het goed bij Sampdoria, maar een buitenkans als deze kon ik niet laten liggen", aldus Okaka. "Ik ben fier dat een club als Anderlecht me wil."

"Ik spreek trouwens niet graag over grote of kleine competities. Elk kampioenschap is anders. De tijd dat Italiaanse ploegen hun tegenstanders zomaar uitschakelden in Europese bekers, die is voorbij."

Tegen OH Leuven start Okaka morgen nog op de bank. Als hij volledig fit is, moet hij een koningskoppel gaan vormen met Imoh Ezekiel. "Ik weet dat die ongelooflijk snel is", aldus Okaka.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.