Manager Gillet: "Ik sluit contractverlenging niet uit"

WOENSDAG, 5 AUGUSTUS 2015, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Van overbodig tot onmisbaar: Guillaume Gillet ondervond de voorbije weken dat het snel kan gaan in het voetbal. Toch sluit de middenvelder niet uit dat hij deze maand alsnog vertrekt. Al houdt zijn manager Guy Bony ook rekening met het tegenovergestelde: een contractverlenging.

"Ik zit al lang genoeg in het vak om te weten dat je niets mag uitsluiten totdat de transfermarkt sluit", zo zegt Bony. "Maar ik begrijp Besnik Hasi. Welke coach wil zijn beste speler nu niet houden? Guillaume is bij Bastia een betere speler geworden. Zeker als verdedigende middenvelder."

Waar Gillet tot voor kort nog weg mocht voor 700.000 euro, vraagt Anderlecht nu 2 miljoen euro. "Op dit moment heb ik geen aanwijzingen dat een club dit bedrag zal bieden", gaat Bony verder. "Bastia blijft geïnteresseerd, maar ik betwijfel of ze twee miljoen euro kunnen betalen voor Guilleume."

De kans dat Gillet blijft, is dus erg groot. En Bony gaat zelfs nog een stapje verder. "Als de club ons uitnodigt om te praten over een contractverlenging, zullen we zeker rond de tafel gaan. Voor alle duidelijkheid: dit voorstel kregen we nog niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.