Wordt het Mbodj of Toloi?

DONDERDAG, 6 AUGUSTUS 2015, 07:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wie wordt de nieuwe verdediger van Anderlecht: Toloi of Kara Mbodj? In de entourage van Toloi klinkt het dat de gesprekken tijdelijk stopgezet zijn. Dit sluit aan met het nieuws dat Anderlecht en Genk goed op weg zijn naar een akkoord over Mbodj.

Gisteren verkondigde Mogi Bayat, de manager van Mbodj, nog dat Anderlecht niet aan de orde is. Dit lijkt echter een leugentje om bestwil. Volgens Het Nieuwsblad onderhandelen Genk en Anderlecht in een constructieve sfeer over een transfersom van 4,5 miljoen euro plus bonussen. Eén van die bonussen is een percentage bij een doorverkoop.

Mbodj zelf ziet Anderlecht best zitten. Hij voelt zich klaar voor een nieuwe uitdaging en weet hoeveel hij bij Anderlecht kan verdienen. Bovendien speelt paars-wit Europees en kan hij via de Brusselaars naar de Premier League.

Toloi is dus niet langer eerste keuze: "We hebben begrepen dat Anderlecht met een andere verdediger bezig is", zegt zijn manager. "Deze piste is niet gesloten, maar 'on hold' gezet. Wanneer de andere verdediger niet haalbaar is, wordt Toloi weer een optie." Toloi zal zondag ook niet naar België komen om de partij tegen Gent bij te wonen. Het Laatste Nieuws schreef dit gisteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.