Proto: "We zijn fysiek nog niet klaar"

ZONDAG, 9 AUGUSTUS 2015, 19:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met enkele broodnodige reddingen sleepte Silvio Proto vanmiddag een punt uit de brand voor Anderlecht. Na afloop van de partij sprak de aanvoerder strenge taal. "Hier mogen we spijt van hebben. Als we tijdens ons sterk begin 2-0 maken, is de wedstrijd gespeeld."

Dat gebeurde echter niet. "Dat is niet de schuld van één iemand in het bijzonder, maar van het collectief", aldus de doelman. "Het eerste half uur was echt goed met hoge pressing."

Na deze sterke eerste dertig minuten stuikte paars-wit als een pudding in elkaar. "We zijn nog niet klaar en dat bleek vandaag. Vooral fysiek. We moeten hier lessen uit trekken. Als is het natuurlijk geen drama om hier vandaag gelijk te spelen."

"Over mijn eigen prestatie ben ik tevreden. Dat de fans me vorig seizoen uitfloten, deed pijn. Ik ben hier nu tien jaar en heb altijd alles gegeven voor Anderlecht. Ik hoop om opnieuw mijn topvorm van twee jaar geleden terug te vinden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.