Transfer Acheampong voorlopig van de baan

WOENSDAG, 12 AUGUSTUS 2015, 08:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een mogelijke transfer van Frank Acheampong naar Marseille zal niet voor de komende dagen zijn. Volgens Het Nieuwsblad wil de Franse club eerst werk maken van een nieuwe coach. Sudpresse gaat nog wat verder en beweert dat Marseille Acheampong niet nodig heeft.

Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat de voorbije maanden een zestal clubs informeerden naar Acheampong. Vooral met Marseille had Anderlecht er de laatste week intense contacten. Dat was echter voor het ontslag van Marcelo Bielsa als coach het voorbije weekend. Marseille wil nu eerst een opvolger aanstellen. Marseille deed trouwens nog geen officieel bod op Acheampong. De speler en zijn entourage benadrukken dat ze behalve met Marseille met geen andere club gesproken hebben.

In Sudpresse lezen we vanmorgen een enigszins ander verhaal. De Waalse krant schrijft dat Marseille ontkent interesse te hebben. De Zuid-Fransen zouden van oordeel zijn dat hun offensief compartiment voldoende gestoffeerd is.

Wegens tegenvallende statistieken vorig seizoen is Acheampong zijn basisplaats bij Anderlecht kwijt. In de eerste drie wedstrijden van het seizoen kwam de 21-jarige linkerflankspeler niet van de bank.



anderlecht-online forum