Gillet: "Bastia blijft een droom"

WOENSDAG, 12 AUGUSTUS 2015, 12:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoewel hij momenteel een basisplaats heeft bij Anderlecht, heeft Guillaume Gillet een terugkeer naar Bastia nog niet uit zijn hoofd gezet. "Het is de club van mijn hart", zo zegt hij. "Het zou een gebrek van respect zijn mocht Anderlecht weigeren me te laten vertrekken."

"Corsica dat is het paradijs voor mij en mijn familie", vertelt Gillet in Sudpresse. "Mochten ze de optie gelicht hebben, dan spraken we nu niet met elkaar. Ik vermoed zelfs dat indien ze voor de partij tegen Lazio Roma hadden doorgedrukt, Anderlecht me wel had laten gaan."

Maar nu is de situatie dus anders. Besnik Hasi wil Gillet graag houden, maar Gillet zelf ziet dit minder zitten. "Het is een droom om terug te keren naar Bastia. Ik ben er titularis en we willen voor de prijzen spelen. Als Anderlecht me niet wil laten gaan, zou dit een groot gebrek aan respect zijn."

"Maar als Anderlecht voet bij stuk houdt, zal ik het daarmee moeten doen. Ik zou lastig kunnen doen, maar dat wil ik niet. Ik wil de club na acht jaar niet met een valse noot verlaten. Als ik toch moet blijven, zal ik er alles aan doen om een goed seizoen te maken. Het EK van volgende zomer en een mogelijke transfer naar de Verenigde Staten zijn goede motivatiebronnen."



anderlecht-online forum