Ouahbi: "Ezekiel laat ons toe meer variatie te brengen"

WOENSDAG, 12 AUGUSTUS 2015, 19:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht wou niet zomaar Imoh Ezekiel binnenhalen. Coach Besnik Hasi had een plan, en daar pastte de pijlsnelle Ghanees perfect in. Assistent trainer Mo Ouahbi legt uit waarom. 

"Vanaf het moment dat de coach ervoor gekozen heeft om met twee spitsen te spelen, had Ezekiel het perfecte profiel om een van beide posities in te vullen. Afgezien van Frank Acheampong , die minder centraal speelt, is Imoh een van de weinigen die door hun snelheid en explosiviteit voor diepgang in het spel kunnen zorgen. Zijn komst laat ons toe meer variatie te brengen. Hij kan ook erg nuttig zijn wanneer we lager spelen", legt Ouahbi uit.

Ezekiel staat er nog niet helemaal, maar lang zal dat niet meer duren: "We hebben dit seizoen veel offensieve mogelijkheden, naargelang van de tegenstand kan de coach dus voor verschillende formules opteren. Een kwestie van matchritme. Hij heeft nog een grote progressiemarge. Ik denk dat hij hier ook zijn techniek, zijn balbehandeling en controles, waar we veel op trainen, nog gaat ontwikkelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.