Colin op weg naar Brentford

DONDERDAG, 13 AUGUSTUS 2015, 06:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Maxime Colin staat erg dicht bij een transfer naar de Engelse tweedeklasser Brentford. Gisterenavond nog trok de Fransman naar London. Vandaag legt hij medische testen af. 

In het huidige 4-4-2-systeem ziet Besnik Hasi Andy Najar als rechtsback en er is ook nog Anthony Vanden Borre. Colin is dus maar derde keuze meer en mag Anderlecht verlaten.

Brentfort eindigde vorig seizoen als vijfde in de Engelse tweede afdeling. Vorig seizoen was Michael Odubajo de vaste rechtsachter, maar die vertrok in het tussenseizoen naar Hull in de Premier League. Op de eerste speeldag speelde het vorig weekend geli tegen Ipswich.

Ook voor Fabrice N'Sakala wordt nog steeds een oplossing gezocht. Net als Colin kwam hij in alle stilte over van Troyes maar komt niet meer aan speelkansen toe bij Anderlecht. Stuttgart, Genoa en Troyes toonden al interesse, maar een concreet bod of deal is er tot nu toe nog niet. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.