Zien we Vanden Borre ook nog vertrekken ?

DONDERDAG, 13 AUGUSTUS 2015, 17:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Besnik Hasi gaat op zoek naar een nieuwe, jonge rechtsachter, dat zei hij donderdag zelf. Andy Najar heeft zijn draai gevonden op die positie in de 4-4-2, en wordt de nummer 1. En wat dan met Anthony Vanden Borre. 

Maxime Colin vertoeft momenteel in Engeland om zijn transfer naar Brentford af te ronden. Andy Najar en Anthony Vanden Borre blijven dus de enige twee rechtsachters. Andy Najar is de nummer 1: "Vorig seizoen gaf hij zelf aan dat hij het moeilijk heeft in een 4-3-3, maar in een 4-4-2 voelt hij zich beter. Hij heeft zijn draai gevonden op de rechtsachter. En hij heeft het volume dat we nodig hebben. Dat zag je zondag nog maar eens toen Najar uitviel. Toen stuikte het wat in elkaar."

Vanden Borre wordt dus de nummer twee in de rangorde, als hij blijft natuurlijk: "Euh, daar ben ik niet zeker van. We hebben weinig opties in de jeugd, dus gaan we op zoek naar een jonge rechtsachter. Wat met Vanden Borre? Ik herhaal: ik weet niet of hij blijft", zei Hasi eerlijk. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.