Lukaku: "Enkel Hasi zei 'Zet Jordan'"

VRIJDAG, 14 AUGUSTUS 2015, 13:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Oostende - Anderlecht is zondag een weerzien met Jordan Lukaku. De linksachter is bij KVO helemaal opengebloeid. Hij beseft nu dat hij fouten gemaakt heeft in zijn Anderlecht-periode. "Ik heb dingen op de verkeerde manier en op het verkeerde moment gezegd."

"Ik ben opengebloeid sinds ik Anderlecht verliet", vertelt Lukaku aan Voetbalkrant. "Als mens en als voetballer ben ik gegroeid. In vergelijking met Anderlecht is dit een kleine club, maar dankzij de voorzitter staan we nu wel in de picture."

"De wedstrijd tegen Anderlecht is niets speciaals voor mij", gaat Lukaku verder. Nochtans werd er na zijn vertrek niet altijd even positief over elkaar gesproken. "Ik geef grif toe dat ik fouten heb gemaakt. Ik heb zeker niet met iedereen binnen Anderlecht een goede relatie."

Wie wel op alle sympatie van Lukaku kan rekenen, is Besnik Hasi. "Hij was de enige die riep toen Safari geblesseerd was: 'Zet Jordan erin!' Daarvoor blijk ik hem dankbaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.