Officieel: Colin tekent bij Brentford

VRIJDAG, 14 AUGUSTUS 2015, 14:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na amper één jaar trekt Maxim Colin de deur van het Astridpark alweer achter zich dicht. De Franse rechtsachter tekende vandaag een contract voor vier jaar bij Brentford. Naar verluidt betaalt Brenfort 1,5 miljoen euro en kan dit bedrag nog oplopen.

Colin ruilde vorige zomer de Franse tweedeklasser Troyes voor Anderlecht. Bij paars-wit werd hij de doublure van Anthony Vanden Borre. De rechtsachter had het moeilijk in zijn eerste wedstrijden, maar rond de winterstop kende hij een sterke periode. Hij ontgoochelde echter tijdens de bekerfinale en was het begin van het einde voor hem bij Anderlecht.

Hoewel Colin amper één jaar bij Anderlecht vertoefde en vooral op de bank zat, doet paars-wit een goede zaak. Zelf betaalde het vorig jaar 300.000 euro voor de Fransman, terwijl Brentfort nu 1,5 miljoen euro op tafel legt. Via bonussen kan dit bedrag nog oplopen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.