Colin: "Ik blijf supporter nummer één"

VRIJDAG, 14 AUGUSTUS 2015, 14:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een bericht op zijn Facebook-pagina neemt Colin afscheid van Anderlecht. Hij spreekt over een geweldige ervaring en wil iedereen bedanken. Anderzijds kijkt hij hoopvol uit naar zijn avontuur bij Brentford. "Dit is een erg ambitieuze club."

"Het is officieel: mijn avontuur bij Anderlecht is voorbij", zo begint Colin op zijn Facebook-pagina. "Ik wil iedereen bedanken. In de eerste plaats mijn ploegmaats, met wie ik een geweldige band heb. Het is lastig om afscheid te nemen van mensen met wie je een mooie tijd beleefde. Maar zo zit het voetbal nu eenmaal in elkaar."

"Ik wil ook alle supporters bedanken die me steeds gesteund hebben", gaat hij verder. "Dank ook aan het bestuur, de staff en alle medewerkers van de club. Jullie maakten er voor mij een speciaal jaar van. Verder wil ik ook alle mensen bedanken die ik hier buiten het voetbal ontmoette. Weet dat ik jullie zal missen."

"Anderlecht, ik wens jullie veel succes in de zoektocht naar een 34e landstitel. Ik zal jullie eerste supporter zijn."

"De Premier League is een droom"

Op de website van Brentford blikt Colin ook vooruit op zijn Engels avontuur. "Ik ben zeer blij en erg opgewonden om hier te beginnen. Ik wil snel tonen wat ik dit team kan bijbrengen", zo klinkt het. "Brentfort is een club met ambitie die wil groeien."

"Ik ben nog jong en heb ambitie", vertelt Colin over zichzelf. "Ik wil veel wedstrijden spelen en veel wedstrijden winnen. De Championship is een fysiek zware competitie, maar ik zal mijn uiterste best doen. Ik wil mijn grenzen verleggen en dat wil Brentford ook. Uiteraard is het een droom om ooit in de Premier League te spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.