Hasi: "We zullen op onze hoede moeten zijn"

ZATERDAG, 15 AUGUSTUS 2015, 09:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi blikt vooruit naar de wedstrijd van morgen tegen KV Oostende. Het zal geen gemakkelijke verplaatsing worden. De coach waarschuwt dat er niet dezelfde fouten mogen gemaakt worden als tegen Gent. 

"We ondervinden altijd problemen in Oostende, en niet enkel wij. Ze hebben een nieuwe trainer, en nieuwe spelers. Oostende is een enthousiaste ploeg die vooruitgang boekt. Dat merk je aan de wedstrijden die zal gespeeld hebben. Ze hebben veel lopende mensen, dus we zullen op onze hoede moeten zijn. Ze zullen proberen om in de rug van onze verdediging te duiken, vooral via de flanken", zegt de coach. "We zullen de deur dus goed moeten sluiten en beter voor de dag komen gedurende negentig minuten, niet enkel voor dertig minuten zoals tegen Gent."

"Je kan geen negentig minuten drukken zoals we het eerste half uur deden tegen Gent. Zeker niet in het begin van het seizoen. Oftewel speel je altijd hoog, ofwel komen de aanvallers terug en blijf je in blok staan. Dat hebben we niet gedaan in de tweede helft, de aanvallers bleven te hoog en de verdedigers stonden te laag", aldus Hasi. 

"Met de komst van Kara hebben we nu een echte leider en samen met Oli zal hij de verdediging hoger laten spelen", besluit Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.