Deschacht: "Het was beschamend"

ZONDAG, 16 AUGUSTUS 2015, 22:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS"Aan alle supporters mijn excuses", begon Olivier Deschacht tegenover RSCAtv, de reden waarom hij ook wou reageren. Om zich te excuseren voor de beschamende vertoning van Anderlecht tegen KV Oostende. 

Wat liep er dan fout, vraagt de reporter aan Deschacht: "Wat liep er fout? Je zou beter vragen wat er goed liep. We hebben bijne geen enkele kans gecreeërd en er ongelooflijk veel weggeven. Dus ik denk dat het echt niet goed was. Ik ben echt beschaamd."

"Ja, we hebben in het nieuwe systeem nog wat tijd nodig. Maar dat is zeker geen excuus. We moeten enkel naar onszelf kijken en concluderen dat het niet goed genoeg was", aldus Deschacht.

Volgende week wacht de wedstrijd tegen Lokeren. Deschacht is er zeker van dat er dan een antwoord zal komen op de wedstrijd van vandaag: "Zet dat maar op papier. We zullen er staan. We zullen de supporters geven wat ze verdienen, het voetbal dat de supporters verdienen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.