Uitleenbeurt voor Bossin, Boeckx op komst

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2015, 07:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil derde doelman Liam Bossin uitlenen om elders speelminuten te verzamelen. Zijn plaats bij paars-wit zou worden ingenomen door Frank Boeckx. De oud-doelman van Antwerp zou als derde doelman vooral moeten dienen als sparringpartner voor de andere keepers.

Omdat Silvio Proto zo veel mogelijk, dus ook de bekerwedstrijden wil spelen, dreigt Davy Roef weinig aan de bak te komen. Daarom wil Anderlecht de wedstrijden bij de beloften verdelen tussen Roef en aanstormend talent Mile Svilar. Bossin mag daarom elders ervaring opdoen.

Wanneer Bossin vertrekt, heeft Anderlecht wel nog een nieuwe doelman nodig. Daarvoor denkt het aan Boeckx. Besnik Hasi en keeperstrainer Max de Jong spraken al met de 28-jarige doelman die transfervrij is. Op speelminuten zal Boeckx echter niet hoeven te rekenen. Net als Nicaise Kudimbana het voorbije anderhalve seizoen zal hij zich moeten schikken in een rol als sparringpartner.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.