Buitenlands bod op Boussoufa

DONDERDAG, 20 AUGUSTUS 2015, 08:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het dossier Mbark Boussoufa blijft maar aanslepen. Alle betrokken partijen raken het maar niet eens over de prestatiegerichte premies. Volgens La Dernière Heure zou nu ook een andere Europese club een bod uitgebracht hebben op de Marokkaan. 

Zowel Anderlecht als de entourage van Boussafa verwacht dat één van de twee water bij de wijn doet en de eerste stap zet. Vandaag en morgen zijn er dan ook geen verdere onderhandelingen gepland. 
Het gaat vooral over principes langs de ene kant en het financiële aan de andere kant. Anderlecht beseft dat ze Boussoufa later niet meer gaan kunnen doorverkopen en wil dus geen al te grote risico's nemen op financieel vlak. 

Volgens Russische media zou Boussoufa momenteel wel in Brussel vertoeven om de laatste details te regelen. En is het nieuws van een buitenlands bod vooral bedoeld om Anderlecht onder druk te zetten. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.