Hasi: "Het is niet enkel Anthony zijn schuld"

VRIJDAG, 21 AUGUSTUS 2015, 15:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is een bewogen week geweest voor Besnik Hasi. Eerst roemloos ten onder gaan in het Albertpark en dan de aanval van Anthony Vanden Borre. "Ik heb een heel moeilijke week gehad", aldus Hasi. 

"Ik ken Anthony al heel lang. We hebben samen gevoetbald, als assistent heb ik hem mee geholpen naar het WK te gaan en nu heb ik hem als T1", begint Hasi op ingetogen toon. "Ik ga uit respect niet alles vertellen wat er gebeurd is, maar het kon echt niet door de beugel. Pas op, ik weet dat Anthony een goed hart heeft, maar hij wil maar niet naar het leven van een profspeler evolueren. Dat is anders dan hoe hij nu leeft."

Vanden Borre zou bijna slaags geraakt zijn met T2 Geert Emmerechts, maar Hasi wou daar niet meteen op ingaan: "Maar als de dynamiek in de groep aangetast wordt, moet je reageren. Ik wil ook zeggen dat het niet enkel zijn schuld is, zeker niet."

"Het behoort tot het voetbal, zeker bij Anderlecht", reageert de coach op de kritiek na de wedstrijd op Oostende. "Na die wedstrijd in Oostende was de kritiek ook terecht. Aan ons nu om oplossingen te zoeken."

Verder wou de coach niet meer ingaan op het incident met Vanden Borre. "Vanaf nu telt enkel nog de match van zondag, want die is voor ons levensbelangrijk", aldus Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.