Hasi: "We hebben vier doelmannen nodig"

VRIJDAG, 21 AUGUSTUS 2015, 16:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi bevestigde vanmiddag op zijn persbabbel dat Anderlecht nog een doelman wil aantrekken. "We hebben een ervaren man nodig achter Davy Roef en Liam Bossin." Die laatste zal trouwens niet uitgeleend worden.

"We hebben vier doelmannen nodig", zo zegt Hasi. "Bossin en Roef zijn jong. Daarachter hebben we een ervaren man nodig. De kans dat die speelminuten zal maken is klein, maar als het moet, moet hij er wel meteen staan." Allicht wordt Frank Boeckx die vierde doelman.

Anderlecht heeft dus een doelman nodig die niet te duur is en niet mort wanneer hij in de tribune moet zitten. De voorbije twee jaar vervulde Nicaise Kudimbana die rol. "Hij deed dat perfect", aldus Hasi. "Hij was erg belangrijk voor de jongeren in de kleedkamer. Hij wilde echter weer belangrijk zijn voor een team en dat begrijp ik. Ik wil hem bedanken voor de voorbije twee jaar."

Hasi liet ook weten dat Bossin gewoon blijft. "Hij wordt in ieder geval niet uitgeleend."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.