Boussoufa terug naar Moskou

ZATERDAG, 22 AUGUSTUS 2015, 07:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Mbark Boussoufa vloog gisteren terug naar Moskou om te trainen. Zowel Herman Van Holsbeeck als Besnik Hasi herhaalden deze week nog eens hoe belangrijk de komst van Boussoufa is. Toch geraken beide partijen het maar niet eens. 

Anderlecht zou Boussoufa een voorstel gedaan hebben dat te nemen of te laten was. Waarop de speler ontgoocheld terug keerde naar Moskou om er te trainen met zijn club. Anderlecht herpakte zich en nam gisteren opnieuw contact op met Boussoufa. 

Besnik Hasi herhaalde gisteren op de persconferentie nog eens waarom hij er de Marokkaan bij wil: "Hij kent het ritme, de druk en de manier van leven bij Anderlecht. Hij heeft ontegensprekelijk de kwaliteiten. En hij is een winnaar, hij is een leider in de kleedkamer - altijd geweest - en hij maakt de ploeg beter. Kan deze ploeg Boussoufa gebruiken? Ik denk het wel."

Ondertussen kwam er een Arabische ploeg op de proppen, die Lokomotiv een aanzienlijk hogere transfersom wil betalen en die Boussoufa het veelvoud biedt van wat hij zou verdienen bij Anderlecht.
Mede daardoor wil Lokomotiv nu wel dat Anderlecht de transfersom van 1,5 miljoen euro in één keer betaalt in plaats van in twee schijven. Reageert Anderlecht positief op die eis, dan kunnen de onderhandelingen eventueel maandag hervatten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.