Frutos "Mijn liefde voor Anderlecht is enorm"

ZATERDAG, 22 AUGUSTUS 2015, 12:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolas Frutos komt morgen voor een positieve vibe zorgen in het Constant Vanden Stock Stadion en geeft de aftrap van Anderlecht-Lokeren. De Reiger heeft nog één droom: toetreden tot de technische staf bij paars-wit. 

Frutos heeft zich al enorm bijgeschoold in het trainersvak: "Eerlijk waar, als coach ben ik nog tien keer beter dan als speler. Trainingsmethodes, revalidatietechnieken... ik bestudeerde het allemaal. Daarom voel ik me klaar om toe te treden tot de technische staf van Anderlecht. Ooit zal dat gebeuren, want mijn liefde voor Anderlecht blijft enorm."

De Argentijn begrijpt dan ook niet waarom spelers zoals Lucas Biglia en nu Anthony Vanden Borre zich zo negatief uitlaten over de club.
"Anderlecht heeft Vanden Borre echt alles gegeven. Onbegrijpelijk dat hij zo reageert. Geld verandert mensen niet, het toont wie je echt bent", is Frutos scherp.

"Ik vind zelfs dat Anderlecht te vriendelijk blijft voor Vanden Borre. De supporters moeten ook begrijpen dat de club het belangrijkste blijft. Ook in het geval van Biglia. Lucas keerde zich tegen de club omdat hij hier niet mocht vertrekken. Maar wie lanceerde hem in Europa? Straks speelt hij misschien bij Manchester United. Ik hoop echt dat Anderlecht dit weekend wint van Lokeren", besluit Frutos. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.