Moeskroen zoekt versterking bij Anderlecht

ZONDAG, 23 AUGUSTUS 2015, 11:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Moeskroen-Peruwelz wil voor het einde van de transferperiode nog een aantal spelers aantrekken en kijkt hiervoor onder meer naar Anderlecht. Volgens de Waalse sportjournalist Thibaut Roland zat Herman Van Holsbeeck al samen met sportief directeur Yuri Selak van Les Hurlus.

Van Holsbeeck en Selak zouden bekeken hebben welke spelers van Anderlecht in aanmerking komen voor een tijdelijke, dan wel definitieve overgang. De namen van jongeren Aaron Leya Iseka, Dodi Lukebakio, Andy Kawaya en Samuel Bastien vielen.

Selak wil echter ook een aantal ervaren spelers aantrekken. Met Anthony Vanden Borre en Fabrice N'Sakala heeft Anderlecht twee zo'n spelers die het nog wil kwijt raken voor eind deze maand. Maar of zij een overgang naar Moeskroen zien zitten, is twijfelachtig. Bovendien zal Anderlecht hen ook liever verkopen aan een club die de nodige centen op tafel kan leggen.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.