Defour: "Offensief stelde we teleur"

MAANDAG, 24 AUGUSTUS 2015, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Steven Defour mocht tegen Lokeren opnieuw als defensieve middenvelder opereren en kwam hierdoor veel vaker in het stuk voor. Hij zag dat Anderlecht beter kan, maar was wel tevreden. "Uiteindelijk is maar één ding belangrijk: een doelpunt meer scoren dan de tegenstander."

"Ik vond ons heel scherp in de duel", vertelt Defour over de partij. "Oké, het voetbal was niet sprankelend, maar Lokeren kon amper gevaar creëren. Onze organisatie stond perfect. Offensief stelden we inderdaad teleur. De voorzetten kwamen wel, maar er was nooit iemand aan de tweede paal om hem op te vangen. Zo is het moeilijk om te scoren."

Defour was ook niet blind voor wat er naast het veld gebeurde, maar of dit invloed had op de spelers? Neen, dat niet. "Als prof mag je je niet laten beïnvloeden door de tribunes. Voor de wedstrijd is er niet gesproken over Anthony Vanden Borre. Enkel de drie punten waren van tel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.