Bordeaux wil Gillet aantrekken

DINSDAG, 25 AUGUSTUS 2015, 07:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Guillaume Gillet heeft een aanbieding van Bordeaux op zak. De Franse club heeft enkele geblesseerden en kent Gillet nog goed van zijn periode bij Bastia. Anderlecht is bereid om mee te werken aan een transfer en de vraagprijs van 2 miljoen euro weer te laten zakken.

Hasi stelde Gillet zondag op als rechtsachter en was tevreden van diens prestatie. De speler zelf ziet zich echter als middenvelder. Anderlecht wil Gillet niet tegen zijn zin houden. Het is bereid hem te laten gaan op voorwaarde dat het snel een andere, jonge rechtsachter vindt.

Als middenvelder vroeg Anderlecht tot voor kort 2 miljoen euro voor Gillet. Een rechtsachter is minder waard en dus zou Gillet nu weg kunnen voor 750.000 tot 1 miljoen euro.

Bordeaux meldde zich nog niet bij Anderlecht, maar zou dat weldra doen. Ook Bastia wil Gillet nog steeds, maar financieel ligt dat moeilijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.