Topclubs azen nog op Svilar

WOENSDAG, 26 AUGUSTUS 2015, 06:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Mile Svilar wordt donderdag 16 jaar en tekent dan een contract bij Anderlecht. Mancester United, Chelsea, Arsenal, Ajax en Schalke 04 probeerden nog tot op het laatste om de jonge goalie binnen te halen.

Ratko Svilar, vader van Mile is duidelijk, Mile blijft bij Anderlecht en gaat nergens anders heen: "Schalke 04 ging nog vier keer aan de lijn. Zij wilden Mile vanaf zijn zestiende verjaardag als vaste derde doelman bij hun A-kern. Ik heb geweidgerd. Mile voetlt zich perfect bij Anderlecht. Ook Ajax en Man U kwamen nog met projecten, maar het sportieve plan van Anderlecht klopte perfect."

Het is niet het financiële dat primeert bij de familie Svilar: "Het financiële plaatje was in het buitenland misschien mooier, maar dat interesseert ons nu niet. Later kan hij nog ergens een mooi contract verdienen, maar die weg is nog lang."

Vierdedoelman

Anderlecht is verder nog altijd op zoek naar een vierde doelman. Het zou nu bij Patrick De Vlaeminck zijn uitgekomen. De Vlaeminck is einde contract bij Moeskroen-Péruwelz. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.