Okaka maakt indruk

WOENSDAG, 26 AUGUSTUS 2015, 06:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Stefano Okaka viel zondag al goed in tegen Lokeren, tegen Dinamo Kiev zette hij die positieve trend verder. Even kreeg hij het aan de stok met verdediger Petrovic, die hem naar de keel greep. Maar de gemoederen waren snel bedaard. 

Besnik Hasi was tevreden over de Italiaan: "Stefano had zondag al veel gegeven in dat halfuur dat hij inviel en dat deed hij nu opnieuw een uur. Dat is heel positief. Of Okaka ook klaar is om in Westerlo te starten, zal ik de volgende dagen beslissen. Maar mijn spelers waren allemaal gemotiveerd, de mentaliteit zat goed. Ezekiel deed het overings ook heel goed, maar dat deden de jonge gasten ook."

Bastien op rechts

Hasi probeerde een paar dingen uit, zoals Samuel Bastien op rechts en die deed het daar helemaal niet slecht: "We weten dat dat niet de beste positie van Samuel is, maar hij heeft het heel goed gedaan. Met Gillet en Najar hebben we genoeg opties voor de rechtsback, maar we weten nu dat Bastien ons ook op die positie kan helpen als het moet."

Ibrahima Conté maakte dan zijn wederoptreden tegen Dinamo Kiev, na een lange afwezigheid wegens blessure.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.