Boussoufa terug naar Moskou (om laatste details te regelen)

DONDERDAG, 27 AUGUSTUS 2015, 07:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hier zijn we weer met onze dagelijkse rubriek 'hoe ver staat het met de transfer van Mbark Boussoufa'. We kunnen u meedelen dat er gisteren druk onderhandeld is en dat dit volgens Sudpresse resulteerde tot een bijna-akkoord. Tot daar dus eigenlijk niets nieuws.

De Waalse krantengroep weet echter ook dat Boussoufa na de gesprekken is terug gevlogen naar Moskou. Hij zou er de laatste administratieve formaliteiten gaan regelen van zijn transfer. Al kan het natuurlijk ook zijn dat hij gewoon is teruggekeerd om zich vandaag op training te melden. Ook de voorbije weken keerde Boussoufa op woensdagavond terug naar Rusland.

In ieder geval: Sudpresse beweert dat de afronding van de transfer voor "zeer binnenkort" is. Het Nieuwsblad deelt deze mening. "Het is enkel nog wachten op de officialisering", zo schrijven zij. Het Laatste Nieuws gaat zelfs nog een stap verder: zij beweren dat Boussoufa maandag medische testen ondergaat en wordt voorgesteld.

Maar hebben we dat de voorbije dagen en zelfs weken al niet meermaals gelezen?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.